23948sdkhjf

Agro Food Park udvider på ny

Fødevarevirksomhederne står i kø for at blive del af det innovative miljø i Skejby. Gravearbejdet er lige gået i gang til endnu en udvidelse.
Viden- og virksomhedsparken Agro Food Park har succes med at trække innovative virksomheder i fødevarebranchen til Skejby. Derfor udvider parken igen, for anden på blot 18 måneder.

Denne gang bygges der ud med 3.000 kvadratmeter kontorer og laboratorier. Det sker i tilslutning til Agro Food Park 13.

De nye indbyggere i parken bliver en blanding af mindre iværksættervirksomheder og R&D-enheder fra store virksomheder i fødevarebranchen, fortæller Agro Food Parks Development Director, Bjarne Langdahl Riis, der allerede har holdet af nye beboere på plads.

- De 3.000 nye kvadratmeter er fuldt udlejet, og vi får løbende forespørgsler fra virksomheder, der vil være en del af det innovative miljø, vi har bygget op. I dag rummer Agro Food Park cirka 800 arbejdspladser. Det tal øges med cirka 60, når den nye bygning står færdig, siger Bjarne Langdahl Riis, der siden Agro Food Parks indvielse i 2009 har oplevet stadigt stigende bevågenhed om mulighederne i parken.

- Konceptet bag Agro Food Park har vist sig særdeles bæredygtigt. Og ud over stor interesse fra fødevare- og landbrugsbranchen har vi samtidig fået en fin opbakning fra Region Midtjylland og Aarhus kommune, der ser fordelene i at skabe en stærk fødevareklynge med udgangspunkt i Østjylland, som både rummer mange store fødevarevirksomheder og en stor del af dansk landbrug.

Agro Food Park blev for nylig udpeget til at huse Danish Food Cluster, det nye klyngesamarbejde på fødevareområdet, som Arla Foods, Region Midtjylland, Aarhus Universitet, Landbrug & Fødevarer og Aarhus Kommune har etableret. Danish Food Cluster skal skabe vækst og arbejdspladser samt brande Danmark som fødevareproducent i verdensklasse.

NCC er hovedentreprenør på det nye byggeri, der i lighed med resten af Agro Food Park 13 opføres i grå tegl. Huset forventes klar til at blive taget i brug maj 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11