23948sdkhjf

Agro Food Park udvider igen

Rejsegilde i Agro Food Park – nu snart 33.000 m2 flerbrugerhuse

Agro Food Park i  Sekejby ved Aarhus har holdt rejsegilde på et nyt såkaldt flerbrugerhus med et areal på 8.300 kvadratmeter. 

Huset er det tredje af slagsen hos innovations- og virksomhedsparken, og det vil medføre, at de nuværende godt 25.000 kvadratmeter stiger til cirka 33.000.

Dertil kommer de huse, som Viking Danmark, Arla og Aarhus Universitet selv har opført. I alt har Agro Food Park 50.000 kvadratmeter under tag.

 Aktuelt er 80 virksomheder og 1.200 medarbejdere samlet i parken.

- I dag skal det være attraktivt at komme fysisk på arbejde. Arbejdsstedet skal være noget særligt, der skaber attraktive rammer for det fællesskab og den innovation, der er brug for på rejsen mod bæredygtighed. Det nye flerbrugerhus kommer til at danne rammen om det gode og effektive arbejdsliv, face-to-face-samarbejde og formelle og uformelle netværksdannelser, siger Food Park-direktør Anne-Marie Hansen.

Der er allerede navne på flere af de virksomheder og afdelinger, der kommer til at sidde med hele eller dele af deres organisation i det nye flerbrugerhus. Således har Gasa Nord Grønt, Au2mate, SEGES, DH Media, Schippers Danmark, Økologisk Landsforening og Innovationscentret for Økologisk Landbrug meddelt, at de flytter ind.

Agro Food Park blev etableret i 2009 med visionen om at skabe det førende vækst- og innovationsmiljø for fødevarevirksomheder.

Efter planen åbner det nye flerbrugerhus midt i juli næste år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.159