23948sdkhjf

Foodexpo fejrer jubilæum med nyheder og velkomstdrinks

Når Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, indtager MCH Messecenter Herning i dagene 17.-19. marts, bliver det med en stribe nyheder på programmet.

Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Blandt nyhederne er to områder med navnene Outdoor og Butikstorvet. Førstnævnte fokuserer på udeliv og udendørsservering, mens Butikstorvet skal beskæftige sig med detailhandlen. En tredje nyhed er, at messen byder på et modeshow med arbejdsbeklædning i centrum.

Messen bliver den 10. Foodexpo på 20 år, og jubilæet markeres blandt andet med velkomstdrinks ved indgangene, jubilæumsromkugler, jubilæumsmiddag for udstillerne og en tidslinje med højdepunkter fra hvert år.

Det nye Outdoor-område ser nærmere på, hvordan udendørsarealer kan anvendes, og hvordan der skabes oplevelser i såvel naturen som under åben himmel generelt - her vil være fokus på alt lige fra meditation til te-ceremonier.

Butikstorvet er skabt i samarbejde med messens samarbejdspartnere inden for detailbranchen og byder på et event- og udstillingsområde med blandt andet boder, spisested, workshops, foredragsscene og konkurrencer.

Modeshowet med arbejdsbeklædning består af to daglige catwalks, hvor tøjet præsenteres i glamourøse rammer, og desuden vil der være en podieudstilling af tøjet og skoene, fortæller arrangørerne.

10 haller

Jubilæumsudgaven af Foodexpo breder sig over 10 haller og beskæftiger sig med alle aspekter af fødevarebranchen - fra gastronomi og specialiteter til vin og spiritus, fra møbler og interiør til køkken og borddækning, fra kaffeautomater og tekstiler til it og betalingssystemer og fra startups til foodservice og detailhandel. 

Derudover er den grønne omstilling central på messen, som blandt andet byder på Naturens Spisekammer - en hal, der fokuserer på bæredygtighed samt økologiske og plantebaserede fødevarer.

Som sædvanligt er der også workshopområder, foredrag og debatter samt ikke mindst en lang række fagkonkurrencer - heriblandt de prestigefyldte Årets Kok og Årets Tjener samt Danmarks Bedste Romkugle.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125