Her skal hun have alt til at gå op i en højere enhed, så hun kan være klar til lørdagens præsentationer.
Torsdag aften i deltagernes kæmpestore fælles spisesal sidder den unge fynske konditor og tripper for at komme tilbage på hotellet og justere sin slagplan. Dagen er gået med marcipanfigurer, pistaciebunde, citronmousse, hindbærsovs og chokoladekreationer, der skal bruges til blikfanget - det helt store kunststykke, som skal stå klar lørdag.
- Det har været spændende og meget hårdt, siger Chalotte Nielsen om WorldSkills indtil videre.
- Jeg havde nogle tekniske problemer på konkurrencens førstedag. Mit minutur gik i stykker, og min varmluftpistol brændte sammen, så jeg måtte lige en tur i Bauhaus.
Problemerne forsinkede Chalotte Nielsen en anelse, og det er blandt andet også derfor, at hun har ekstra travlt i dag, fredag.
- Min pistaciebund brændte på, så jeg måtte lave en ny. Det kostede på tid, men det kostede ikke på bedømmelsen, heldigvis, tilføjer konditoren, der er uddannet fra ZBC Zealand Business College og Bæks Konditori.
Selvom hun er presset og arbejder hårdt, så har Chalotte Nielsen fundet overskud til at gå lidt rundt og kigge på de øvrige deltageres marcipanfigurer. Og det er godt at få lidt inspiration med hjem fra de udenlandske konkurrenter.