23948sdkhjf

Grundlægger har ladet salgsdirektør stige til tops hos Alflow

Vejen-virksomheden Alflow, der leverer flowprodukter til fødevareindustrien, har fået ny administrerende direktør.

Grundlægger Jens Martin Andersen har ved årsskiftet overladt posten til virksomhedens hidtidige salgsdirektør, Jacob Rosenkrands. Jens Martin Andersen vil nu hellige sig arbejdet i Alflows bestyrelse.

Skiftet er sket i en periode med kraftig vækst, konstaterer Alflow i en pressemeddelelse, hvoraf det også fremgår, at den tidligere tekniske direktør, Søren Andersen,  nu er Alflows nye COO. Han skal i tæt makkerskab med Jacob Rosenkrands lede virksomheden  "på den fortsatte vækstrejse".

Begge har været i Alflow i mange år og – indtil Alflow blev en del af den svenske koncern Indutrade i oktober 2021 – også medejere sammen med Jens Martin Andersen.

- Jeg er beæret og begejstret for at føre Alflow ind i dette nye kapitel. Vi vil bygge videre på det fundament, Jens Martin Andersen har lagt, og sikre, at Alflow fortsat er en førende leverandør inden for branchen, siger Jacob Rosenkrands.

Han peger på, at Alflow de seneste par år har været på en ekstraordinær vækstrejse, hvor medarbejderantallet næsten er fordoblet i løbet af få år. 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094