23948sdkhjf

FF Skagen indleder jagten på en ny direktør

Den nordjyske fiskerivirksomhed håber at have en ny mand klar på posten inden jul.
FF Skagen har nu igangsat rekrutteringsprocessen med at finde en ny direktør som afløser for Morten Broberg, der blev opsagt tidligere på måneden.

Læs også: FF Skagen opsiger direktør efter politianmeldelse

Bestyrelsesformand Jens Borup varetager midlertidigt den daglige ledelse sammen med økonomidirektør Poul Poulsen, og han regner med, at en ny mand er på plads i direktørstolen inden jul.

- Jeg tror ikke, det bliver noget problem at finde en kvalificeret person til jobbet. I de seneste år har vi ansat mange ingeniører og andre højtuddannede, og der har ikke været nogen problemer med rekrutteringen, selv om vi ligger her i Skagen. Det regner jeg heller ikke med, at der bliver denne gang, trods den lidt triste anledning, siger Jens Borup til Nordjyske.

Politiet mener, at Morten Brobergs svindel indbragte virksomheden op mod 17 mio. kr. i perioden fra 2010 til 2012, men det kan bestyrelsesformanden endnu ikke bekræfte.

- Hvor meget der præcist er svindlet for, vil vi nu samarbejde med politiet om at afklare. Så vidt vi kan se, har Morten Broberg ikke gjort det for egen vindings skyld, men udelukkende for at fremstå som en dygtigere direktør. Det havde han sådan set ikke behøvet, for han har også gjort meget godt for firmaet, siger Jens Borup til avisen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078