23948sdkhjf

Advokater fortsætter kampen om Skares penge

Da kødhandleren Kurt Skare i sidste uge i skifteretten i Esbjerg blev erklæret personligt konkurs, indsatte retten de to advokater Henrik Selchau Poulsen og Søren Christensen som kuratorer i konkursboet.

Men den beslutning ønsker kuratellet i konkursboerne efter Kurt Skares kødkoncern nu at få omstødt, skriver AdvokatWatch

- De kuratorer, der er udpeget, sidder ikke på et kreditormandat. Så vi har begæret kuratorvalg, og så må vi se, hvad der sker, og hvad vi vil pege på, siger den ene af kuratorerne, Boris Frederiksen fra Kammeradvokaten, til mediet.

Sammen med advokat Corna Levin Munch repræsenterer han nogle af konkursboernes største kreditorer, Gældsstyrelsen og Nykredit. 

Kurt Skare og hans datter, Gitte Skare, er de største kreditorer via deres respektive holdingselskaber.

Den konkursramte stifter af Skare-koncernen har længe følt sig frustreret over, at udgifterne til advokatsalærer løbende er med til at dræne konkursboerne for store millionbeløb - ifølge den seneste opgørelse løber udgifterne til kuratellet op imod 25 millioner kroner, konstaterede han for nylig.

Beløbet vil fortsætte med at vokse, idet en stribe nye retssager formentlig er på vej i den komplicerede kødkonkurs. Alene oprydningen i Kurt Skares personlige konkursbo ventes at koste omkring otte millioner kroner i salærer til kuratorerne, nævner AdvokatWatch.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078