De cirka 40 ansatte hos Silkeborg Slagteren i Silkeborg mangler mere plads - og det får de snart.
Indehaver og direktør Ken Pedersen afventer bare bedre vejr, før han kan sætte gang i en udvidelse på 1.500 kvadratmeter, som blandt andet omfatter 500 ekstra kvadratmeter til produktion og op imod 700 kvadratmeter til køl/frost.
I forvejen råd...
Stor slagtervirksomhed bruger 20 millioner på at bygge nyt
Udvidelse på 1.500 kvadratmeter er blevet nødvendig efter vækst
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/100802288.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=848&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=666&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=518&accessToken=d9229555fdeda7a655555b6fe20ac864a320e9b70de4222cd8ab6b0c42c3e2de)
Blandt Silkeborg Slagterens aktiviteter er en stor frikadelleproduktion, som formentlig snart bliver endnu større. Foto: Silkeborg Slagteren Foto: Silkeborg Slagteren
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement