Ikke kun de fysiske rammer bliver snart up-to-date hos Silkeborg Slagteren, som regner med at have en 1.500 kvadratmeter stor udvidelse på plads før sommerferien - et projekt til 20 millioner kroner.
Også indmaden er i høj grad fulgt med tiden.
Ifølge indehaver og direktør Ken Pedersen har Silkeborg Slagteren således i løbet af de seneste tre år ...
Kødfabrik har skiftet næsten alt udstyret
Silkeborg Slagteren har investeret 20 millioner kroner de seneste tre år
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/100802286.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=536&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=640&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=788&accessToken=6310a7e2e49253075d05f9b0d540159716ea500f8ceb8cdff375c6fdd1825064)
Rygeovnene er blandt de mange ting, der er blevet skiftet ud hos Silkeborg Slagteren - her produktionschef Per Bjerg i gang med at sætte pølser i en af ovnene. Foto: Silkeborg Slagteren
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement