23948sdkhjf

Sag om jordskred rammer Jensens Bøfhus

Selv om Jensens Bøfhus intet har med det enorme jordskred hos Randers-virksomheden Nordic Waste at gøre, må restaurantkæden alligevel konstatere, at der er utilfredshed med Jensens Bøfhus som følge af skredet.

Det skriver TV2 Fyn i forlængelse af, at Nordic Waste har erklæret sig selv konkurs. 

Jensens Bøfhus får vreden fra kunder at mærke, fordi Middelfart-milliardæren Torben Østergaard-Nielsen ejer størstedelen Nordic Waste og også  ejer en stor del af bøfhuskæden. Ved at begære sig selv konkurs ser Nordic Waste ud til at slippe for at betale en kæmpestor regning for at rydde op i forbindelse med den lurende miljøkatastrofe ved Randers. 

- På baggrund af sagen om Nordic Waste har Jensens Bøfhus oplevet et stigende antal negative henvendelser. Jensens Bøfhus er et selvstændigt selskab med flere ejere, og vi bestræber os på at give vores kunder en god oplevelse hver dag. Vi har intet med Nordic Waste-sagen at gøre, og er derfor heller ikke part i sagen. Vi kan derfor heller ikke forholde os til kritikken, konstaterer Jensens Bøfhus-direktør Anders Engdahl i et skriftligt svar til TV 2 Fyn.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078