23948sdkhjf

Dansk bageridirektør vil ud i hele Sydøstasien

Efter at have været medstifter af bagerikæden Baker & Cook i Singapore i 2011 er danske Anders Boye nu direktør i kæden - og han har store ambitioner. Kæden vil ikke nøjes med de nuværende 13 butikker i Singapore, men vil udvide til resten af Sydøstasien.

Det skriver Børsen, der har talt med den danske direktør her et års tid efter at han overtog direktørjobbet.

- Om 10 år vil jeg gerne have, at vi er blandt de førende i vores segment i Asien og muligvis Mellemøsten. Vi skal ikke være de største, men de bedste til det vi laver, siger han til mediet.

Baker & Cook omsætter årligt for et trecifret millionbeløb, og der er i høj grad et isæt fra Anders Boyes hjemland. Dansk rugbrød og wienerbrød indgår således i sortimentet, side om side med lokale specialiteter.

Hovedfokus er dog på såkaldt "new world baking", som ifølge Anders Boye bygger på en række traditioner, som en anden af stifterne, den velrenommerede new zealandske bager Dean Brettschneider, har taget med fra New Zealand.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11