23948sdkhjf

Retten har talt: Nye Skare-kuratorer beholder jobbet

Der skulle nu være ro på i spørgsmålet om, hvem der skal rydde op i kødkongen Kurt Skares personlige konkursbo.

Onsdag har skifteretten i Esbjerg således fastslået, at Pernille Bisgaard og Søren Christensen Volder fra henholdsvis Lundgrens og Bech-Bruun udgør kuratellet, sådan som de blev udpeget til i sidste uge. 

Det skriver AdvokatWatch.

En af Kurt Skares advokater, Jan Bruun Jørgensen, havde bedt dommeren i skifteretten forkaste den udpegning, men anmodningen blev altså onsdag afvist af retten.

Dermed ligger det fast, at Pernille Bisgaard og Søren Christensen Volder skal stå for arbejdet med at sælge Kurt Skares personlige aktiver.

I begyndelsen af januar blev advokaterne Henrik Selchau Poulsen og Søren Christensen af skifteretten udpeget som kuratorer. Men den afgørelse blev indbragt til skifteretten af kuratorerne i konkursboerne i Kurt Skares kødkoncern, Boris Frederiksen og Corna Levin Munch. 

De mener ikke, at Henrik Selchau Poulsen og Søren Christensen har kreditorernes opbakning - og derfor stemte de i sidste uge for Pernille Bigaard og Søren Christensen Volder. Et valg, som nu er konfirmeret af skifteretten.

Skare-koncernen gik konkurs for knap et år siden, og i begyndelsen af i år blev Kurt Skare erklæret personligt konkurs. Han havde sammen med sine advokater lavet et rekonstruktionsforslag, men det blev nedstemt af Boris Frederiksen og Corna Levin Munch som repræsentanter for henholdsvis Gældsstyrelsen og Nykredit.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079