23948sdkhjf

Stålvirksomhed bygger ny fabrik til fødevareudstyr

SST Enclosures har taget det første spadestik til ny fabrik på knap 3.000 kvadratmeter

Januar var en skelsættende måned for SST Enclosures i Hjørring. Det var nemlig her, virksomheden kunne tage det første spadestik til en spritny fabrik på ikke mindre end 2.800 kvadratmeter. Den nye fabrik kommer også til at ligge i Hjørring og skal stå færdig i slutningen af året.

- Vi har desværre gennem nogen tid måttet sige nej til nye kunder, fordi vi simpelthen ikke kunne følge med i produktionen. Der er for lidt plads i vores nuværende fabrik, også selvom vi producerede for fuld kraft både dag og nat, siger CEO Anders Martin Davidsen i en pressemeddelelse.

- Derfor har vi nu valgt at bygge en ny og topmoderne fabrik med masser af plads lige ved siden af vores nuværende fabrik, fortsætter han.

Forudsætning for fremtidig vækst

SST Enclosures, der tidligere var kendt under navnet Sindal Stålindustri, producerer specialskabe i rustfri stål til blandt andet fødevareindustrien, medicinalindustrien og offshore-industrien

- Vi har de sidste par år måttet sige nej til nye kunder, da vi simpelthen har kørt på maksimal produktionskapacitet i vores eksisterende fabrik, siger Anders Martin Davidsen, og fortsætter:

- Det er naturligvis ærgeligt, når vi har ambitiøse vækstplaner og gerne vil øge produktionen og eksporten til vores nabolande, det vil sige Tyskland, Sverige, Norge og Baltikum. Men med den nyindrettede og topmoderne fabrik ser vi os godt rustet til at kunne fortsætte vores vækst i de kommende år.

Højere produktionskapacitet og bedre arbejdsforhold

Den nye fabrik bliver skræddersyet til SST Enclosures produktion. Indretningen af fabrikken er nøje planlagt og sker med fokus på et optimalt produktionsflow, bedre arbejdsmiljø og ergonomi samt plads til implementering af automation primært med nye og topmoderne svejserobotter.

- Når den nye fabrik står færdig, forventer vi at kunne øge produktionskapaciteten betydeligt samtidig med, at vi får en forbedring af arbejdsforholdene for de ansatte, siger Anders Martin Davidsen.

- Vi har løbende behov for at ansætte nye folk i produktionen, og derfor er det vigtigt, at vi er en god og attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække de rette folk, tilføjer han.

På nuværende tidspunkt har SST Enclosures knap 50 ansatte. Heraf er cirka 30 klejnsmede.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097