Selv om Danmarks største morgenmadsproducent, Crispy Food, årligt producerer adskillige tusinde ton müsli, granola, havregryn, cornflakes og andre produkter til morgenbordet, er der plads til meget mere på fabrikkerne i Nakskov og Gørlev.
Ifølge direktør Christian Bring udnytter virksomheden p.t. kun i omegnen af 50-60 procent af sin kapacitet, og...
De laver enorme mængder morgenmad hvert år - og har masser af ledig kapacitet
Crispy Food har 18 produktionslinjer på to danske adresser
- Planen er, at vi i løbet af de næste par år skal have vores kapacitet fyldt op, siger Crispy Food-direktør Christian Bring. Foto: Crispy Food
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement