23948sdkhjf

Good Food Group gør klar til godt nyt

Selv om 2023-regnskabet langt fra er på plads, kan fødevarekoncernen Good Food Group allerede nu melde om et år med fremgang.

Det skriver FødevareWatch, der har talt med partner Jens Aaløse fra Maj Invest, som ejer 63,5 procent af Good Food Group.

- Vi har ikke lavet årsregnskabet endnu, men jeg kan godt sige, at vi kommer ud med et årsregnskab, som er markant bedre, og som viser vækst på toplinjen og flot vækst på bundlinjen, siger han til mediet.

I 2022 rundede koncernens omsætning for første gang halvanden milliard kroner, men på bundlinjen stod der et minus på knap 57 millioner. Året før var der et minus på fem millioner, og Good Food Groups regnskaber har ikke vist overskud siden de godt 18 millioner kroner i 2019.

Good Food Group er moderselskab for en række fødevarevirksomheder med varemærker som Svansø og Skælskør Frugtplantage og en omfattende produktion af private label-produkter. Blandt datterselskaberne er Scandic Food, nøddeeksperten JAN Import og honningvirksomheden Jakobsens.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071