23948sdkhjf

Her er et ton daglige fiskefrikadeller kun en del af det hele

Fiskehallen Tvilling sender dagligt 12 ton fisk og skaldyr ud af døren

Med overskud i millionklassen det ene år efter det andet - bortset fra i coronaåret 2020 - har den københavnske fiskegrossist Fiskehallen Tvilling gjort det til en rigtig god forretning at handle med fisk.

Indehaver Steffen Tvilling og hans cirka 45 ansatte sender dagligt cirka 12 ton fisk og skaldyr ud fra adressen hos Københavns Fisketorv i Nordhavn. Deriblandt op til et ton fiskefrikadeller, som i løbet af de meget tidlige morgentimer bliver produceret på to paneringsmaskiner og kørt direkte ud til især restauranter og kantiner.

Et par ton fiskefars, der ikke bliver paneret, indgår også i den daglige produktion med hjælp af en lynhakker. Blandt kunderne er Meyers, der har udviklet sin egen fiskefars til sine kantiner, og som får den produceret hos Fiskehallen Tvilling.

En anden meget vigtig afdeling er skærestuen, hvor fire-fem medarbejdere producerer fileter og laver service-arbejde for kantiner og restauranter, så de kan få opfyldt deres individuelle behov.

- Vi har alle de store kantinekæder som kunder, og vi fik mange nye kunder i 2023, fortæller Steffen Tvilling, som forventer endnu mere vækst på især salget til restauranter. Han har endnu ikke 2023-regnskabet klar, men kunne i 2022 notere sig et overskud på 1,8 millioner kroner før skat.

Det er ikke mindst lykkedes, fordi Fiskehallen Tvilling har fokus på både bæredygtighed og særdeles frisk fisk, påpeger Steffen Tvilling. Virksomheden er både MSC- og ASC-certificeret (Marine Stewardship Council og Aquaculture Stewardship Council, red.) og er økologi-godkendt.

Og hvad angår det friske, har Fiskehallen Tvilling 20 kølebiler, som seks dage om ugen kører ud til kunderne fra klokken fire om morgenen.

Virksomheden råder over cirka en tredjedel af fisketorvet, som Fiskehallen Tvilling deler med seks andre fiskehandlere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.876