Mens sortimentet af glutenfrit brød i nabolandet Sverige er stort, er der herhjemme meget længere mellem de gode brød-tilbud til en voksende gruppe af forbrugere, der styrer udenom brød med hvede i.
Det giver til gengæld plads til en underskov af niche-bagerier, som kan ramme den lille, men betalingsvillige målgruppe.
Et af dem er Bladt Glutenfri...
Nichebager på messe: - Skønt at se kunderne vende tilbage
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/102218574.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=4624&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=2599&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=371&accessToken=29a05be2da41323f54ecd567d8f322cfab4f9f6b01a6d603089ecef0d9b03574)
Jeppe Jakobsen ejer Bladt Glutenfri Bageri i Hobro, som sælger hovedparten af en voksende produktion i foodservicesektoren. Foto: Jesper Veber Knudsen
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement