23948sdkhjf

Danish Crown-slagteri to gange politianmeldt af Fødevarestyrelsen

Slagterigiganten Danish Crown har igen måttet tage mod hård kritik af hygiejneforhold fra Fødevarestyrelsens kontrollanter.

Tidligere på året var den gal i sønderjyske Blans, hvor der blev fundet kondensvand og fordærvet kød i et kølerum beregnet for slagteriets kantine. 

Læs også Danish Crown-slagteri fik bøde for fordærvet kød i kantinen (food-supply.dk)

Denne gang er det på Danish Crowns slagteri i Rønne på Bornholm, hvor der både i november sidste år og februar i år er fundet forhold, der har udløst sanktioner i Fødevarestyrelsens højeste kategori - i begge tilfælde en politianmeldelse.

Det skriver TV2 Bornholm.

I februar er der fundet en slagtekrop med gødningsforurening, og i november var det olieforurening, som kunne komme i forbindelse med slagtekroppe. Men også andre forhold er bemærket:

- Set dampsugning af nedfaldsgris, hvor operatøren skiftevis berører rene og urene områder af slagtekroppen, hvorved der sker krydskontaminering, står der blandt andet i kontrolrapporten fra november.

Hos Danish Crown erkender pressechef Jens Hansen, at der var noget at komme efter på slagteriet i Rønne.

- Det er ikke godt nok. Vi har lavet en handlingsplan, vi understreger at det ikke påvirker fødevaresikkerheden på nogen måde, siger han til Tv-stationen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079