23948sdkhjf

Danskere hapser bronze til VM i ost

Med en bronzemedalje og sammenlagt fem oste i top-10, markerede Høgelund Mejeri sig for alvor ved det netop afholdte oste-VM i USA, det oplyser Mejeriforeningen i en pressemeddelelse.

En af bronzemedaljerne ved det netop afholdte World Cheese Championship i Wisconsin, USA, gik til Høgelund Mejeri med en rund Castello Danablu +60.

- Det fik smilede frem. Ikke nok med at vi fik bronze, men vores oste fik generelt set høje karakterer i konkurrencen. Det betyder meget for os. De seneste par år har vi arbejdet målrettet på at øge og fastholde kvaliteten af vores blåskimmeloste, så det er et kæmpe skulderklap til medarbejderne at få den anerkendelse, udtaler mejerichef Kim Bitsch, Arla Høgelund Mejeri.

Høgelund Mejeri er kendt for sine blåskimmeloste, som sælges under Castello og Unika-brandet.

I kategorien ’blåskimmelost’ indtog oste fra Høgelund både 3., 4., 6. og 9. pladsen med oste under Castello-brandet, mens man i kategorien ’blåskimmelost med overfladeskimmel’ fik en 5. plads med en Høgelundgaard under Unika-brandet.

- Det har i den grad fået os til at ranke ryggen. Vores oste bliver solgt i 70 lande verden over med USA, Holland og Canada, som de største eksportmarkeder, udtaler Kim Bitsch.

Sidste år producerede Høgelund Mejeri 6,7 mio. kg blåskimmelost, i år forventes produktionen at komme på 7,1 mio. kg.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094