23948sdkhjf

Joe & the Juice vil erobre verden

England, Tyskland, Island, Sverige og Norge. Stifteren af den succesfulde juicekæde er for alvor klar til at udbrede sit koncept uden for Danmarks grænser.
Tre nye butikker i London inden årsskiftet og fire til fem butikker på Island de næste par år. Det er bare en brøkdel af de nyåbninger, som stifter og CEO, Kaspar Basse, har i støbeskeen. Det skriver Berlingske Business.

I Norge og Sverige har den danske juice-konge allerede 14 butikker, men her ligger der også konkrete planer om flere.

- Både i Norge og Sverige begyndte vi at tjene penge allerede inden for det første år. I Norge går det fantastisk hurtigt, siger Kaspar Basse til Berlingske.

I Tyskland satser Joe & the Juice også på at åbne butikker, og det vil helt konkret blive i Berlin, fastslår han.

De nye butikker åbnes for egen regning med strategiske partnere og på franchisebasis. Udenlandske franchisetagere kan via juice-kædens hjemmeside købe rettigheder til at føre konceptet ud i deres hjemlande, skriver Berlingske. Og det er ikke kun i gadebilledet man vil se Joe & the Juice fremadrettet. Kaspar Basse ser også gode muligheder for at etablere butikker i shopping-centre.

Kaspar Basses store ambition er at "lave en Starbucks", som siden 1971 har åbnet over 60.000 caféer i 62 lande. Joe & the Juice blev grundlagt i 2002 og består i dag af 45 juicebarer i fire lande. I løbet af det nye regnskabsår, der netop er taget hul på, er det planen at 25 nye kommer til.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078