23948sdkhjf

Stor kantineaktør køber op - vil være landsdækkende

Den kraftigt ekspanderende kantine- og cateringvirksomhed Jespers Torvekøkken kan sætte en ny tegnestift på sit kort over Jylland.

Med opkøbet af Mad Med Mest, der bliver betegnet som Aalborgs største frokostleverandør med 2000 daglige frokostkuverter og små 50 medarbejdere, tager Jespers Torvekøkken med base i Søborg lidt af et spring ind i Danmarks nordligste region.

- For ikke så længe siden genvandt vi kontrakten med Aalborg Universitet, og i den forlængelse, sammenholdt med vores ønske om at kunne levere på et landsdækkende niveau, er det naturligt for Jespers Torvekøkken at sikre fodfæste som frokostleverandør i den nordjyske region også. Jeg er derfor mere end almindeligt godt tilfreds med opkøbet af frokostleverandøren Mad Med Mest, lyder det fra Ronny Saul, ejerleder i Jespers Torvekøkken, i en pressemeddelelse.

Når det nye ejerskab bliver officielt fra 1. maj, skifter Mad Med Mest også navn - til Jespers Torvekøkken.

Virksomheden sigter mod at omsætte for den første halve milliard allerede til næste år, og det mål kan det nye opkøb bidrage til at nå.

Læs også Solgte for 100 millioner ekstra: Jespers Torvekøkken med nye rekorder (food-supply.dk)

Food Supply har forgæves efterspurgt en købspris hos Jespers Torvekøkken.

Partner fortsætter som driftschef i hjertebarnet

Mad Med Mest har leveret overskud begge de to seneste regnskabsår, og Michel Lycoops, som er den ene af to hidtidige partnere og direktører i Mad Med Mest fortsætter som driftschef under det nye ejerskab.

Han og partneren Stefan Klausholm Petersen siger i en fælles udtalelse:

- Det er ingen hemmelighed, at Mad Med Mest er vores hjertebarn. Derfor har det også været endog meget vigtigt, at det fremtidige samarbejde bygger på et fælles værdisæt. Det har været høj prioritet for os, at overgangen til Jespers Torvekøkken bliver så god som muligt, derfor glæder vi os over at vores medarbejderstab fortsætter i Jespers Torvekøkken.

JESPERS TORVEKØKKEN ApS
Regnskabsår 2022 2021 2020
Valuta mio. DKK mio. DKK mio. DKK
Omsætning 408 310 -
Bruttofortjeneste 212,3 157,6 88,3
Resultat af primær drift 27,2 18,6 -
Resultat før skat 27,3 18,5 4,2
Årets resultat 20,9 14,4 3,1
Balancestatus 115,2 96,2 65,1
Egenkapital 49,7 34,8 23,4
Antal ansatte 397 287 177
Kilde: CVR/Jespers Torvekøkken

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109