23948sdkhjf

Indvier fabrik til 200 millioner

Palsgaard, der producerer emulgatorer og stabilisatorer til fødevarer, har netop indviet sin største fabriksinvestering nogensinde.
Palsgaard, der har produktion i Hosby ved Juelsminde starter nu også en produktion baseret på palmeolier i Malaysia. Koncerndirektør Birger Brix har i sidste uge indviet koncernens spritnye fabriksfaciliteter, der har kostet omkring 200 mio. kr. at opføre. Det skriver hsfo.dk

- Vi har valgt at bygge en fabrik i Malaysia af flere årsager. På fabrikken skal vi lave produkter baseret på palmeolie, og da det er her i regionen, palmeolien bliver produceret, er det naturligt for os at lægge fabrikken her. Samtidig er det den region i verden, hvor der er mest vækst, og det betyder selvfølgelig også noget at komme inden for toldunionen med bl.a. Indonesien, Australien og Filippinerne, fortæller Birger Brix til det lokale medie.

Koncerndirektøren er overbevist om, at den nye fabrik østpå vil øge opmærksomheden mod Palsgaards specialprodukter og dermed få en positiv indflydelse på den danske produktion.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113