23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Pris presser pølseproducent til automation: - Vi holder fast i vores håndværkstraditioner

Pølseproducenten Højer bliver nu ledet af fjerde generation, som forsøger at styre kursen i et uroligt marked. Automatiserede processer bliver hilst velkomne, bare de ikke spolerer det originale slagterhåndværk, lyder det fra brødrene Müller

Det er svært ikke at lade sig rive med af den historie, Højer Pølser står for, når man besøger deres autentiske butik i centrum af den lille by få kilometer fra den tyske grænse. I overført betydning er det det helt store sønderjyske pølsebord, den gamle forretning i Højer disker op med. Her blev Højer Pølser – eller blot Højer, som den familieejede virksomhed kalder sig i dag – grundlagt tilbage i 1897.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.266|instance-web04