Pris presser pølseproducent til automation: - Vi holder fast i vores håndværkstraditioner
Pølseproducenten Højer bliver nu ledet af fjerde generation, som forsøger at styre kursen i et uroligt marked. Automatiserede processer bliver hilst velkomne, bare de ikke spolerer det originale slagterhåndværk, lyder det fra brødrene Müller
- Vi holder fast i vores håndværkstraditioner, og det betyder, at det bliver sværere og sværere at finde nye automationsløsninger, siger Jan Müller. Foto: René Wibholdt
Det er svært ikke at lade sig rive med af den historie, Højer Pølser står for, når man besøger deres autentiske butik i centrum af den lille by få kilometer fra den tyske grænse. I overført betydning er det det helt store sønderjyske pølsebord, den gamle forretning i Højer disker op med. Her blev Højer Pølser – eller blot Højer, som den familieejed...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til Food Supply DK, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer