Pris presser pølseproducent til automation: - Vi holder fast i vores håndværkstraditioner
Pølseproducenten Højer bliver nu ledet af fjerde generation, som forsøger at styre kursen i et uroligt marked. Automatiserede processer bliver hilst velkomne, bare de ikke spolerer det originale slagterhåndværk, lyder det fra brødrene Müller
![](https://image.nordjyske.dk/users/nordjyske/images/104860104.jpg?t%5Bstrip%5D=true&t%5Bcrop%5D%5Bwidth%5D=3456&t%5Bcrop%5D%5Bheight%5D=5184&t%5Bcrop%5D%5Bx%5D=0&t%5Bcrop%5D%5By%5D=0&t%5Bresize%5D%5Bwidth%5D=660&t%5Bresize%5D%5Bheight%5D=990&accessToken=1afeb839c7c9ec36a41f9c8bb5acbad8a97e0733b5f9c33020ff53ecfc6be2d9)
- Vi holder fast i vores håndværkstraditioner, og det betyder, at det bliver sværere og sværere at finde nye automationsløsninger, siger Jan Müller. Foto: René Wibholdt
Det er svært ikke at lade sig rive med af den historie, Højer Pølser står for, når man besøger deres autentiske butik i centrum af den lille by få kilometer fra den tyske grænse. I overført betydning er det det helt store sønderjyske pølsebord, den gamle forretning i Højer disker op med. Her blev Højer Pølser – eller blot Højer, som den familieejed...
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement