Logistisk er slagterierne opdelt i sektioner, og sådan er det også hos Frontmatec.
Den markedsledende aktør inden for automationsløsninger har herhjemme produktion tre steder. I Smørum er der fokus på analyseudstyr, i Kolding på processer før kølerum, og i Tandslet på Als på processer efter kølerum, som er centreret om opskæring og udbening ...
"Signifikante" ændringer på slagterierne: - Ingen ved, hvad der sker på markedet i morgen
Frontmatec bliver ofte kontaktet, når de globale svine- og kreaturslagterier skal optimere deres produktion. Vi har besøgt koncernens produktionsenhed på Als for at høre mere om, hvilke aktuelle automationskrav kunderne stiller. Og det handler ikke kun om at reducere antallet af medarbejdere

Hård konkurrence tvinger slagterierne til at fokusere endnu mere på udbytte per slagtet gris. Det er en tendens, Michael Isaack-Larsen (tv) og Kurt Godsk Andersen mærker tydeligt hos kunderne. Foto: René Wibholdt
Vil du have det hele med?
Prøv 30 dage for 0 kr.
Ingen binding eller kortoplysninger påkrævet.
Prøv nu
Køb et abonnement
Udforsk vores abonnementer, og vælg den løsning, der matcher dine behov.
Vælg dit abonnement