23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

22 arbejder i 22-årig iværksætters virksomhed

Der er endnu ikke gået et år, siden Magnus Bruun åbnede en chokoladebutik i midtsjællandske Sorø, som er omdrejningspunktet for et større salg af egenproduceret chokolade og andet godt.

Men der er ifølge Sjællandske Nyheder allerede 22 ansatte tilknyttet 22-årige Magnus' virksomhed, som han startede som 17-årig i 2019.

I den mellemliggende tid er han blevet uddannet konditor på selveste La Glace i København, og for nylig nåede en af Magnus Bruuns flødeboller blandt de seks finalister i konkurrencen om Danmarks bedste.

Bruuns Chokolade, der har Magnus Bruun som direktør og ejer, har 30 forhandlere i hele landet, mens hovedparten af virksomhedens omsætning ligger i den tilknyttede webshop og butikken i Sorø, hvor man også sælger is.

- Jeg har lige ansat otte unge mennesker mere på deltid til sommeren, hvor vi sælger rigtig meget is. Så nu er vi 22 i alt i Brunns Chokolade, siger Magnus Bruun til avisen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.109