23948sdkhjf

Nyt cafékoncept rykker ind på ladestationerne

Clever har udviklet et nyt cafékoncept til sine lynladestationer, hvor Food by Coor – Coor´s kantinedivision – nu skal hjælpe med at udfordre vejkantens traditionelle måltider. Første café med det nye koncept åbner i september på Clevers nye ladestation i Aabenraa.

Det skal være slut med flad kioskkaffe og tørre sandwiches på køreturen, når man lader elbilen på Clevers lynladestationer. Ladeoperatøren har skabt et nyt cafékoncept og nu etableret et partnerskab med servicevirksomheden Coor´s, der har mere end 10.000 ansatte, hvor de cirka 4.000 er placeret i Danmark.

Det er virksomhedens kantinedivision, Food by Coor, der står for cafékonceptet til Clever. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Ulrich Dehler, Kontraktdirektør hos Coor, og ansvarlig for samarbejdet med Clever, uddyber samarbejdet og den nye kontrakt:

- Vi er stolte over at få lov til at være med til at præge udviklingen af Danmarks infrastruktur, som omhandler vores alles hverdag på vejene. Sammen skaber vi et nyt nationalt koncept for det, man spiser på køreturen, hvor der er fokus på lokale råvarer og sæson.

Nej til traditionelt udvalg

Hos Clever ser man frem til at kunne tilbyde kunderne en caféoplevelse, der ligger i forlængelse af ladeoperatørens brand og værdier:

- Clever går allerede forrest på e-mobilitet, grøn omstilling og biodiversitet, så det skal vores Clever Café selvfølgelig også afspejle. Vi vil gerne vise vejen og sætte en ny standard inden for convenience med fokus på kvalitet og bæredygtighed i ét samlet attraktivt koncept. Vi siger derfor nej til det traditionelle udvalg fra de klassiske tankstationer og kommer i samarbejde med Coor til at tilbyde et alternativ, der viser vejen for, hvad mad og drikke på farten også kan være, siger Mette Nøhr, Chief Experience Officer hos Clever, der er ansvarlig for kundeoplevelsen på Clevers lynladestationer.

Efter åbningen af den første café på lynladestationen i Aabenraa i september er der planer om gradvist at åbne flere caféer på Clevers lynladestationer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094