23948sdkhjf

Mens andre lukker: Slagteri kan fejre jubilæum - i en beskåret udgave

Sidste år lukkede Danish Crowns slagteri i Sæby. Til september lukker det store slagteri i Ringsted. 

Men i sydvestjyske Skærbæk kunne omkring 100 ansatte på Danish Crowns lokale slagteri i går fejre, at det var 100 år siden, at det åbnede - med et fornemt besøg af borgmesteren og kommunaldirektøren i Tønder Kommune samt nogle af de øverste chefer i Danish Crown-koncernen.

Det skriver Jyske Vestkysten.

Ifølge avisen er der ingen i Skærbæk, der frygter for lukning. Men slagteriet kører i et noget lavere gear, end det har gjort tidligere, hvor der på toppen af produktionen var omkring 400 ansatte i treholdsskift. 

Nu er der kun et daghold, og slagteriet i Skærbæk er det eneste slagteri i Danmark, hvor man udelukkende slagter søer.

- På slagteriet i Skærbæk har vi for år tilbage lavet en omlægning af slagteriet efter kundernes ønsker og behov. Det vil sige, at produktionen over tid er ændret, så medarbejderne i dag udelukkende modtager og slagter søer fra vores danske andelsejere, mens de for flere år tilbage også stod for opskæring og udbening af kødet. I dag håndteres denne del af kunderne selv, fortæller pressekonsulent Søren Eibye Svenstrup fra Danish Crown til avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094