23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Mens andre lukker: Slagteri kan fejre jubilæum - i en beskåret udgave

Sidste år lukkede Danish Crowns slagteri i Sæby. Til september lukker det store slagteri i Ringsted. 

Men i sydvestjyske Skærbæk kunne omkring 100 ansatte på Danish Crowns lokale slagteri i går fejre, at det var 100 år siden, at det åbnede - med et fornemt besøg af borgmesteren og kommunaldirektøren i Tønder Kommune samt nogle af de øverste chefer i Danish Crown-koncernen.

Det skriver Jyske Vestkysten.

Ifølge avisen er der ingen i Skærbæk, der frygter for lukning. Men slagteriet kører i et noget lavere gear, end det har gjort tidligere, hvor der på toppen af produktionen var omkring 400 ansatte i treholdsskift. 

Nu er der kun et daghold, og slagteriet i Skærbæk er det eneste slagteri i Danmark, hvor man udelukkende slagter søer.

- På slagteriet i Skærbæk har vi for år tilbage lavet en omlægning af slagteriet efter kundernes ønsker og behov. Det vil sige, at produktionen over tid er ændret, så medarbejderne i dag udelukkende modtager og slagter søer fra vores danske andelsejere, mens de for flere år tilbage også stod for opskæring og udbening af kødet. I dag håndteres denne del af kunderne selv, fortæller pressekonsulent Søren Eibye Svenstrup fra Danish Crown til avisen.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094