23948sdkhjf

Generationsskifte på butterdejsfabrik

Grundlæggeren af Humlum Brød overlader direktørposten til sønnen, som har været produktionschef gennem flere år.
Efter 25 år i front for Humlum Brød har 60-årige stifter og direktør Henning Harregaard besluttet at trække sig tilbage og overlade roret til sønnen Stefan Harregaard. Det skriver Lemvig Folkeblad.

Stefan har vært produktionschef på fabrikken i Hjerm de seneste 10 år og føler sig godt rustet til at tage over.

- Umiddelbart ser jeg ikke de store forandringer. Jeg har har stået for produktionen i lidt over ti år og været medejer siden 2008, fortæller han til avisen.

Han forklarer videre, at han på grund af sin position allerede har været involveret i de store beslutninger, og at han ikke er bange for at skulle stå alene med det store ansvar. Henning Harregaard vil dog for en tid endnu fortsat have sin daglige gang på Humlum Brød.

Generationsskiftet markeres officielt ved en reception i dag, hvor virksomheden samtidig fejrer 25 års jubilæum og Henning Harregaards 60 års fødselsdag, som lå tidligere på året.

Humlum Brød A/S fremstiller butterdejsprodukter til detail, catering og kagegrossister. Ydermere produceres en række specielle dejprodukter, der anvendes i fødevareindustrien til videre forarbejdning. I alt beskæftiger Humlum Brød 23 ansatte.

Læs mere om generationsskifte i Food Suppys nye artikelserie om emnet:
Generationsskifte: Forberedelsesfasen

Vi hører i øvrigt gerne fra dig, hvis du har enten gode eller dårlige erfaringer i forbindelse med et generationsskifte. Kontakt os på denne e-mail .
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094