23948sdkhjf

Nyt koncept øger salget af udvalgte varer

Menys nye satsning, ’Danske Madskatte’, har været en succes siden supermarkedskæden lancerede konceptet for godt tre måneder siden. Her har Meny set en 15 procent stigning i omsætningen på de Danske Madskatte, som også var i sortimentet i samme periode sidste år.

For 100 dage siden oplevede Menys kunder, at 200 varer i kædens butikker landet over fik stemplet ’Madskat’. Dette indikerede, at varen er produceret i Danmark med godt håndværk, kvalitet og innovation i fokus.

I løbet af de første godt 100 dage har Meny oplevet en stigning på 15 procent i omsætningen af produkter solgt fra Danske Madskatte-sortimentet, når man sammenligner med samme periode sidste år. Det fremgår af en pressemeddelelse

MENY har oplevet de største stigninger i antallet af solgte varer inden for kategorierne ’Dybfrost’, ’Frugt’, ’Kolonial’, ’Vin’ og ’Delikatesse’. De varer der har solgt bedst, er for eksempel ost fra Them mejeri, Omhu kyllingebryst, vaniljeis fra Hansen, Gestus kartofler fra Lammefjorden samt mælk fra Øllingegaard.

I dag er der over 500 varer med i ’Danske Madskatte’-sortimentet. Menys ambition er, at der skal være 1000 Madskatte i sortimentet i 2025. Siden opstarten har Meny også fået 30 procent flere leverandører med i konceptet.

- Vi har set en imponerende start på salget af produkterne i ’Danske Madskatte’-sortimentet, uanset om varerne er i vores tilbudsaviser, annonceret lokalt eller blot står på hylderne. At vi oplever en stigning i solgte varer i mange forskellige kategorier, vidner om, at danskerne generelt har stor appetit på lokalt producerede produkter. Vi oplever, at kunderne anerkender, at vi satser på det danske, siger Jesper Bjerring, kommerciel direktør i Meny.

Fire generationer

Hansen Is: Fantastisk anerkendelse

En af de producenter, som har været med helt fra starten og har oplevet en stigning i antallet af solgte produkter, er ismejeriet Hansen Is, som holder til i Jægerspris i Hornsherred.

- Vi glæder os over, at Menys kunder værdsætter, at Hansen Is er blevet en del af ’Danske Madskatte’. Igennem fire generationer har vi arbejdet med is og nørdet dybt ind i håndværket, siger medejer Anders Eibye Hansen og fortsætter:

- Vi er virkelig optaget af, hvordan vi kan forene smage og kvalitet med økologi og den tætte relation til vores råvare-leverandører. Det er det, vi gør os umage med. Derfor er det fantastisk at blive anerkendt som en ’Dansk Madskat’ i Meny og indgå i et fællesskab med andre dygtige leverandører, som alle har noget på hjerte.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063