23948sdkhjf

Fødevarevirksomhed under salg vender tilbage til sit gamle navn

Efter 14 års finsk ejerskab, hvor landets næststørste producent af kyllingekød har benyttet sig af det ikke så mundrette navn, HKScan Denmark, er der comeback til et gammelt navn - Rose Poultry.

Navneskiftet sker med øjeblikkelig virkning. 

Virksomheden hed Rose i perioden fra 2000 til 2010, hvor navnet ifølge en pressemeddelelse kom til i forbindelse med, at Vinderup Fjerkræslagteri og Skovsgaard Fjerkræslagteri fusionerede.

Aktuelt er HKScan Denmark ved at blive solgt til Europas næststørste kyllingeproducent, hollandske Plukon Food Group, mens den hidtidige finske ejer også har skiftet navn. 

I den situation var det oplagt, at den danske virksomhed kappede navne-båndet til det finske ejerselskab for at skabe en bedre sammenhæng med det Rose-brand, der sidder på en stor andel af virksomhedens produkter.

- Jeg er rigtig glad for, at vi har truffet dette valg, nu hvor vi har fået muligheden for et navneskifte. Med det nye navn kommer vi tilbage til rødderne, tættere på brandet Rose og tættere på det, der er vores kerneforretning; produktion og salg af kylling. Det nye navn vil styrke både vores firma og vores brand, siger Jukka Nikkinen, adm. direktør i HKScan Denmark.

Hollandske Plukons køb af den store danske kyllingevirksomhed blev annonceret 2. maj. Købet skal godkendes af konkurrencemyndighederne, men der er endnu ikke kommet nogen officiel anmeldelse af handlen til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Læs også Køber fundet: HKScan sælger dansk forretning i stor millionhandel (food-supply.dk)

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079