23948sdkhjf

Milliardvirksomheder i nyt samarbejde

To af de helt store virksomheder, der år efter år leverer milliardomsætninger, er gået sammen om et nyt samarbejde, hvor et nyt produkt bliver introduceret i tre lande.

Arla Foods udvider sin portefølje med tilføjelsen af et af de mest populære chokolademærker. Det sker gennem et samarbejde med snacksfirmaet Mondelēz International, hvor Arla Foods får en ny samarbejdspartner indenfor chokolademælk. Det fremgår af en pressemeddelelse.

- Jeg er meget begejstret for at indgå et langsigtet strategisk partnerskab med Mondelēz International og bringe velsmagende og eftertragtede produkter til vores forbrugere. Milka er et elsket mærke, og jeg ved, at vi har produktions-, kommercielle og marketingmæssige kompetencer til at tage det til næste niveau, hvorfor vores ambition er klar: Vi ønsker at opnå første- eller andenpladsen på vores lanceringmarkeder, siger Patrik Hansson, Executive Vice President og Chief Marketing Officer hos Arla Foods.

Introducerer Milka chokolademælk

Milka-mærket, ejet af Mondelēz International, er et velkendt chokolademærke i Europa, og der er allerede etableret licenspartnerskaber inden for kategorier som is, kager og bagværk.

I kølvandet herpå vil Arla Foods nu lancere chokolademælk i Tyskland, Østrig og Polen, hvor Milka er en af de førende aktører inden for chokolade. Og med det nye produkt får forbrugerne nu også mulighed for at få Milka-smagen i form af chokolademælk.

Clive Jones, President of Central Europe and EU Central Sales hos Mondelēz International, udtaler:

- Vi er begejstrede for at annoncere lanceringen af den nye Milka chokolademælk i samarbejde med Arla. Dette samarbejde giver os mulighed for at udvide det elskede Milka-mærke i hele Europa og introducere forbrugerne for en spændende ny måde at nyde deres favoritchokolade på. Mens vi fortsætter med at innovere og udvikle vores portefølje, markerer denne nye kategori et betydeligt skridt i Milkas succeshistorie.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079