23948sdkhjf

Tredje i rækken: Madfænomen kommer til Odense

Først var det København, derefter Aarhus, og nu kommer turen til Odense, hvor indbyggerne nu også får mulighed for at prøve Boullions koncept med billige retter på menukortet

Barfoed Group købte i 2023 ejendommen Vestergade 49 i Odense af Alm. Brand med det formål at omdanne og udvikle ejendommen til en ny moderne fransk passage med både butik, restaurant og kontor/kliniklejemål og ejendommen er 3 måneder inden endelig færdiggørelse fuldt udlejet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

I forbindelse med at ejendommen er fuldt udlejet kan Barfoed Group præsentere den kendte Restaurant Bouillon, som er en moderne fransk bistro med succes i både København og Århus. Restaurant Bouillon indretter sig i Pariser Passagen i et tæt samarbejde med Barfoed Group og restauranten får plads til 145 gæster inden for og cirka 60 pladser uden for i den overdækkede passage. Restauranten er lige nu under ombygning og nyindretning, men forventer at åbne 15. september 2024. Pariser Passagen åbner 11. juni officielt for byens borgere og mange gæster.

- Vi er endnu engang gået grundigt til værks, og her har vi forsøgt at genskabe gammel Odense historie ved at genskabe den gamle passage i en helt ny og moderne version – jeg er meget stolt af resultatet, og alle lejemål blev hurtigt lejet ud og har været det længe selv om vi først er færdige henne i september, hvor den sidste lejer åbner, udtaler koncerndirektør Frederik Barfoed, og fortsætter:

- Jeg kunne næsten ikke ønske mig mere, da jeg skrev under på lejekontrakten med Torben Klitbo og Restaurant Bouillon, som jeg ved tiltrækker rigtig mange gæster til bymidten, og så passer Restaurant Bouillon perfekt til Pariser Passagen – vi er skabt til hinanden og ønsker sammen at skabe en moderne Parisisk stemning i Odense City. Jeg har tidligere lavet andre projekter i København med ejerkredsen, som er meget dygtige – det kan Odense virkelig glæde sig til.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125