23948sdkhjf

AI integreret i kontrolsystemet

Som leverandør af industriel IT og automationsløsninger tilbyder Au2mate avanceret AI-teknologi fra Intelecy, der styrker forudsætningerne for optimal produktion, og som let kan integreres i eksisterende produktionsmiljøer.

Mange produktionsenheder akkumulerer store mængder data, men kun en lille procentdel af disse data er traditionelt set blevet anvendt til at optimere produktionsforhold og processer.

Det fortæller salgsdirektør for MES & digitalisering hos Au2mate Erik Søndergaard, der påpeger, at mulighederne for at udnytte disse data i dag er muligt ved brug af AI-teknologi.

”Den tekniske regnekapacitet, der følger med udviklingen af AI-teknologi, kan bruges til at overvåge og kontrollere produktionsprocesser meget nøje. Det er en stor fordel for produktionsvirksomhederne, der derved kan operere mere effektivt og ofte med et mindre energispild til følge,” siger Erik Søndergaard.

Procesoptimering med AI-teknologi

Ved hjælp af Intelecys AI-teknologi kan Au2mate implementere systemer, der dynamisk tilpasser sig ændringer i realtid og informerer operatørerne om nødvendige justeringer for at opretholde optimale produktionsforhold. For eksempel kan Au2mate forudsige, hvornår produktionsudstyr er ved at blive udtjent eller har behov for vedligeholdelse.

Det bidrager til at forhindre uventede nedbrud og sikre en mere effektiv produktionsproces, forklarer Erik Søndergaard:

“AI anvendes til at analysere produktionsprocesser. Det omfatter alt fra at forbedre produktionslinjens effektivitet til at forudsige og forebygge driftsstop, hvilket sikrer en mere ensartet produktkvalitet.”

Datadrevne beslutninger skaber optimale produktionshold

Ifølge Erik Søndergaard åbner teknologien op for adgang til data fra de seneste to års produktioner, som kan bruges til at opnå nye indsigter og skabe optimale produktionsforhold gennem avanceret dataanalyse.

”Ved hjælp af AI muliggøres retrospektive analyser, hvor vi kan identificere og forudsige nøgleværdier for optimal produktion. Dette fører til datadrevne beslutninger, lavere omkostninger og reduceret spild, samtidig med at energiforbruget effektiviseres gennem intelligent analyse. Og med en hurtig implementering uden behov for kodning er teknologien inden for rækkevidde,” forklarer Erik Søndergaard.

AU2MATE

Virksomheden er et automationshus, der udvikler og leverer automation og industriel IT til procesindustrien.

Au2mate er globalt forankret og har 190 ansatte, fordelt på 20 kontorer i 11 lande.

Virksomheden er totalleverandør og kan levere automationsløsninger på alle niveauer og til alle platforme

Au2mate er en værdiskabende partner, der byder ind med massiv viden om procesteknologi i fødevareindustrien

For mere info: www.au2mate.com eller kontakt Au2mate direkte på +45 8720 5050

Kilde: Au2mate

Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078