23948sdkhjf

Carlsberg udnævnt til årets duks

Carlsberg har i år været bedst til at skabe en informativ og transparent årsrapport.
Det blev Carlsberg, som tirsdag løb med prisen for den bedste Årsrapport i 2013. Det skriver DI på sin hjemmeside.

I alt har 180 af de største danske virksomheder med IFRS-regnskab deltaget i konkurrencen om prisen, som uddeles af Dansk Industri og FSR - danske revisorer.

- Vi er stolte af at vinde prisen. Vi har igennem flere år målrettet arbejdet med at øge transparensen i vores generelle kommunikation, herunder også vores finansielle rapportering. Vores årsrapport har til formål at give relevant og robust information om vores virksomhed, både i ledelsesrapporteringen og i regnskabet, således at den skaber værdi for kapitalmarkedet og andre interessenter. Der lægges mange timer i løbende at forbedre årsrapporten, og hvert år drøfter vi, hvordan vi kan forbedre forståelsen af Carlsberg og den måde, vi driver vores virksomhed på for at skabe værdi for vores aktionærer, siger VP Group Accounting Tina Aggerholm, Carlsberg.

Ved prisoverrækkelsen fremhævede dommerkomiteen blandt andet, at Carlsberg har formået at skabe en meget informativ årsrapport, der er nem at gå til og som kan inspirere andre virksomheder på mange områder.

- Formålet med Årsrapportprisen er at fremme "best practice". Vi har set en positiv udvikling i år, hvor virksomhedernes målrettede indsats for at skære årsrapporterne til og prioritere den centrale og væsentlige information for alvor begynder at bære frugt. Det er en meget positiv udvikling, som vi gerne vil støtte, og Carlsbergs årsrapport tjener som en god inspirationskilde og er en værdig vinder, siger direktør Tine Roed, DI.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093