23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Cateringkoncept vokser i Vestjylland

Franchisetager i DinnerdeLuxe åbner nu sin femte afdeling i Esbjerg.

Ifølge Jv.dk har Thomas Sørensen forpagtet en stor del af Hviding Kro og forventer nu at ansætte seks nye medarbejdere. Thomas Sørensen er uddannet kok og franchisetager i det landsdækkende cateringfirma DinnerdeLuxe, der leverer frokostløsninger til erhvervslivet.

Det er aftaler med frokostløsninger til en række store firmaer i Esbjerg, der har fået Thomas Sørensen til at slå sig ned i området. Samtidig står DinnerdeLuxe for en del af kantinedriften for Mærsk Olie og Gas i byen.

- Til daglig leverer vi omkring 1.250 kuverter. Nogle dage er det 1.100 - andre dage er det 1.400. Det afhænger blandt andet af hvor mange gæster de pågældende firmaer har, fortæller Thomas Sørensen til avisen.

Med de nye faciliteter på Hviding Kro er han nu oppe på at drive 5 afdelinger med ca. 25 ansatte. På landsplan har DinnerdeLuxe i øvrigt køkkener i Kjellerup, Herning, Aarhus, Tylstrup, Kolding, Munkebo og København.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.094|