23948sdkhjf

Efter lukning: Slagteri jagter boliger til 50 nyansættelser

Da Danish Crown i april meldte ud, at man lukker det store svineslagteri i Ringsted, blev der samtidig lagt op til at skrue op på produktionen på andre af slagterigigantens anlæg - og ansætte omkring 300 medarbejdere til at gøre det. De fyrede i Ringsted havde fortrinsret til de nye jobs.

Læs også Store ændringer efter slagteri-lukning: - Der skal simpelthen ske noget nu (food-supply.dk)

Og selv om der er langt fra midtsjællandske Ringsted til sønderjyske Blans, gør man nu på Danish Crowns slagteri i lokalsamfundet klar til at tage imod omkring et halvt hundrede kolleger fra Ringsted.

Det skriver Jyske Vestkysten.

Nu skal der blandt andet findes boliger til de nye medarbejdere, og det er både Danish Crown, Sønderborg Kommune og lokale boligforeninger involveret i. Man er på jagt efter flere former for løsninger - både med plads til hele familier, men også til slagteriarbejdere med andre behov.

- Der er jo en del af dem, der er pendlere fra Polen, der kører herop og arbejder og så kører hjem igen, så nogle har det fint med at bo flere sammen i en lejlighed og på den måde holde omkostningerne nede, siger Søren B. Jensen, som er fabrikschef på slagteriet i Blans til avisen.

I forvejen er der omkring 1200 ansatte på Danish Crowns slagteri i Blans.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079