23948sdkhjf

Vestjysk fødevarevirksomhed får påbud efter dødsulykke

En 57-årig kvinde mistede livet i en arbejdsulykke fredag. Arbejdspladsen har fået et strakspåbud

Virksomheden Funkisfood tæt på Skjern har fået et strakspåbud fra Arbejdstilsynet, efter at en kvinde fredag mistede livet i en arbejdsulykke.

Det viser en aktindsigt, som TV Midtvest er i besiddelse af.

Da den 57-årige kvinde fra Ringkøbing-området stod og var ved at blande nogle produkter i forbindelse med fremstilling af myslibarer, væltede nogle paller med varer ned over hende.

Ifølge tilsynet var det, da en anden ansat var ved at flytte en stabel varer med en truck.

- Arbejdstilsynet vurderer, at arbejdet med nedstabling ikke er foregået sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt, skriver tilsynet ifølge mediet.

Som virksomhed kan man få et strakspåbud, når der konstateres en overtrædelse af arbejdsmiljølovgivningen. Påbuddet skal efterkommes med det samme.

Kollegerne udøvede førstehjælp, indtil en lægehelikopter nåede frem.

Men på trods af kollegernes indsats stod hendes liv stod ikke til at redde, og kvinden blev erklæret død på stedet af en læge.

Ringkøbing Skjern Dagbladet skrev fredag, at en medarbejder fra Arbejdstilsynet ankom til virksomheden kort tid efter ulykken for at kortlægge, hvad der var sket.

Arbejdstilsynet skal nu som fast procedure vurdere, om der skal indgives en politianmeldelse af virksomheden, eller at virksomheden skal have en bøde, skriver TV Midtvest.

Virksomheden Funkisfood indkøber, forarbejder og fremstiller produkter, der primært hører under kategorien kolonialvarer. Det tæller blandt andet nødder, mandler, frø, kerner og mysli.

/ritzau/

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062