23948sdkhjf

Spiritus for en milliard

Handelsfirmaet Hans Just Group runder for første gang en milliard i omsætning og et nyt samarbejde skal bane vej yderligere vækst uden for Norden.
Familiefirmaet Hans Just Group har i det seneste regnskabsår, som offentliggøres i dag, omsat for knap 1,1 mia. kr. og realiseret et resultat af primær drift på 132 mio. kr. Omsætningen er dermed vokset 14 pct., og driftsresultatet med 11 mio. kr. Det skriver Børsen i dag.

- I hele Norden er der comeback til cocktails, og vi oplever, at forbrugerne synes, det er sjovere at drikke cocktails i dag end for bare få år siden. Der kommet mere gang i salget af cocktails på barerne. Det er en klar trend, og den kan vi tydeligt mærke, siger Thomas Just Karberg, adm. direktør i Hans Just Group, til avisen.

Den største del af væksten kommer fra Norge og Sverige samt dele af Europa, hvorimod det halter på hjemmemarkedet. Især Jägermeister-mærket er blevet en sællert blandt unge i nattelivet, uddyber Thomas Just Karberg.

Ud i Europa
Spiritusfirmaet har i juni måned fået en ny samarbejdsaftale i stand med den amerikanske læskedrikgigant Dr. Pepper Snapple Group. Der er tale om en distributionsaftale af mærkerne Mr & Mrs T og Clamato på en lang række europæiske markeder.

Aftalen skal desuden over tid gøre Hans Just Group til en af Europas førende forhandler inden for non-alkoholiske cocktailmixere. Disse skal primært sælges på barer, caféer og restauranter og på sigt også til detailhandlen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078