23948sdkhjf

Øko-æg boostes i Jylland

En sammenslutning af økologiske æggeproducenter vil have jyderne til at spise flere økologiske æg.
Det økologiske Måltid, en sammenslutning af økologiske ægproducenter, har sat sig for at booste økologien i Danmark, med særligt fokus på Jylland.

- Danskerne har allerede taget økologi til sig. I løbet af de sidste år har vi mærket en øget efterspørgsel på vores økologiske æg. Efterspørgslen er dog størst øst for Storebælt, og den tendens vil vi gerne være med til at ændre, siger Henrik Madsen, der er salgs- og marketingchef hos DANÆG A/S og talsperson på vegne af producentsammenslutningen.

Under overskriften ’Sig det med æg’ har Det økologiske Måltid besluttet sig for at lade forbrugerne smage på sagerne og dermed overbevise dem om kvaliteten og smagen af det økologiske æg. erfor vil de i uge 37 og frem til uge 40 være at finde i flere af landets supermarkeder.

Fakta - Det økologiske Måltid
Det økologiske Måltid er en sammenslutning af økologiske ægproducenter, som ønsker at fremme kendskabet og salget af økologiske æg – både i Danmark og Tyskland. Sammenslutningen og projektet er støttet af EU og Fødevareministeriet
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078