23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Amanda Seafoods har fundet huller på markedet

Amanda Seafoods i Frederikshavn er i gang med at teste røget laks, ørred og hellefisk, som virksomheden satser på at gøre til en succes i dagligevarehandlens kølediske.

Det skriver FødevareWatch, som nævner, at Amanda Seafoods melder om vækst i mærkevarer og stagnerende salg i private label.

Den nordjyske fiskevirksomhed producerer en lang række fiskespecialiteter og store mængder konservesprodukter under mærkerne Glyngøre, Amanda  og Bornholms.

- Vi skal hen i kølesegmentet med Glyngøre-mærket. Hvis vi lige ser bort fra rejer, så tror vi meget på, at Glyngøre kan spille en større rolle i kølekategorien, og vi kigger lige nu på de største varekategorier i kølesegmentet som røget fisk og fiskefrikadeller,  fortæller direktør Jesper Kold Sørensen til mediet.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.312