23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Fire ton fødevarer blev samlet ind efter stort Dagrofa-arrangement

140 udstillere/fødevareleverandører var på plads med en stand, og i alt dukkede over 1.400 madentusiaster op for at blive klogere, da Dagrofa Foodservice onsdag afviklede inspirations- og fødevaremessen "Madscenen for professionelle" i København.

Det foregik i udstillings- og koncertsalen TAP1 på Amager - oprindeligt en tappehal på Carlsberg i det område, der nu er Carlsberg Byen.

Ifølge arrangørerne var det tydeligt, at den danske madscene bevæger sig i en mere klimabevidst retning, hvilket mange af messens masterclasses, oplæg og workshops bar præg af.

- Vi har et fælles ansvar for, at det, der ender på tallerkenerne både på restauranter, i kantiner og derhjemme, støtter op om en bedre fremtid for vores branche og for planeten -  og når jeg ser, hvad vores leverandører disker op med på en dag som denne, så får jeg en god fornemmelse. Der er rigtigt meget i gang i den danske fødevarebranche, siger Dagrofa Foodservice-direktør Michael Christensen.

Efter messen blev alle madrester samlet ind og afleveret til Fødevarebanken, der leverer maden videre til blandt andet herberger, krisecentre, skoler og bosteder. I alt endte donationen på cirka fire ton fødevarer, oplyser Dagrofa Foodservice.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.156