23948sdkhjf

Marel åbner nye trænings- og demonstrationsfaciliteter

Torsdag den 7. november slår Marel dørene op til Progress Point på Amager, der er koncernens nye og nu største trænings- og democenter.
Progress Point er placeret på Amager kun fem minutter fra Københavns lufthavn Kastrup. Progress Point er designet til at besøgende kan opleve Marels udstyr og integrerede løsninger i et miljø, der minder om fødevareproducenters virkelige produktionsforhold.

Faciliteterne består af 2700 m2 demo-haller, mødelokaler, et stort auditorium, professionelt køkken samt mulighed for beværtning. De nye faciliteter skal bruges til at fremvise Marels produkter, afholde events og møder samt afvikling af træningsworkshops. Demonstrations-faciliteterne er designet til at kunne simulere forholdene i virkelige fødevareproduktioner, med blandt andet 900 m2 demonstrationsplads som inkluderer både våd- og køleområder.

Der bliver fuld aktivitet i Progress Point fra dag ét, med adskillige demoer og møder, der allerede er booket. Salmon Showhow i februar 2014 bliver det første store arrangement, som skal afholdes i centeret. Til dette arrangement mødes lakseindustriens ledere fra hele verden for at diskutere de seneste trends og hovedemner i industrien og for at se og opleve det seneste og bedste lakseproduktionsudstyr.

- I Progress Point har vi mulighed for at hjælpe kunderne med at skabe mere værdi i deres industrier. Ved at vi kan simulere forholdene i virkelige fødevareproduktioner, bliver det nemmere for os at finde den rette løsning til vores kunder – hver gang. Democenteret vil også hjælpe vores kunder i deres købsbeslutninger da vores udstyr og løsninger nu er udstillet ét sted. Progress Point er et mødested for alle interesseret i at opleve hvordan Marels teknologi og systemer kan skabe mere værdi i fødevareindustrien, siger Theo Hoen, CEO i Marel.

Marel er leverandør af avanceret udstyr, systemer og serviceydelser til forarbejdning af fisk, kød, og fjerkræ med afdelinger og datterselskaber i 30 lande og et netværk af mere end 100 agenter og distributører.





Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078