23948sdkhjf

Selleberg Specialiteter vinder kvalitetspris

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Kirsebærsauce fra Selleberg Specialiteter på Fyn blev onsdag hædret med den nyindstiftede DICF-pris under Danish International Food Contest i Herning.

’En smagseksplosion i munden’. Sådan lød en af dommernes kommentarer til en kirsebærsauce fra Selleberg Specialiteter på Fyn, som onsdag eftermiddag blev hædret med den nyindstiftede DIFC-pris i MCH Messecenter Herning.

Det foregik under den igangværende Danish International Food Contest, hvor et dommerpanel bestående af madblogger Jakob Nusbaum fra ’Gourmench’, gastronom og leder af Foodture Innovationslab Per Mandrup, samt chefkonsulent Winnie Pauli, Landbrug & Fødevarer, dagen inden havde smagt sig frem til en vinder af den nye kvalitetspris blandt godt 100 udstillede specialiteter. Da dommerpanelet satte sig sammen for at votere, var der ingen tvivl om, at den fynske kirsebærsauce skulle have årets pris.

- Der var mange rigtig gode produkter at vælge i mellem, men kirsebærsaucen skilte sig klart ud på smagen, siger dommer og madblogger Jakob Nusbaum og fortsætter:

- Dertil er der også en historie og en holdning bag produktet. I modsætning til lignende produkter anvender man udelukkende sødkirsebær i denne sauce. Ud over at man derved undgår at tilsætte sukker, giver disse bær en helt unik smag i saucen.

Hos Selleberg Specialiteter er man mere end tilfredse med at have fået den nye kvalitetspris.

- Når man som os igennem fire år har været intenst fokuseret på at udvikle nye specialiteter på basis af kirsebær, så er det helt igennem vidunderligt at få en anerkendelse på det niveau, siger Søren Hvenegaard Lassen fra Selleberg Specialiteter.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

World Food Summit under en bæredygtig hat

Lagkagehusets direktør stopper

Coop tilbagekalder hamburgerryg

Medie: Universitet lod landbruget få indflydelse på nyhed om oksekødsrapport

Ond tvilling satser 20 millioner kroner på tapperi i New York

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Nyhedsbrev

15.118 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Isproducent skal betale 10.000 kroner i bøde

Online Avis Arkiv

Fødevarestyrelsen skruer igen bissen på mod kendte spisesteder i København

Danish Crown klar med nye hybridprodukter

Food Festival får food-konkurrence

Antallet af slagtninger styrtdykker

Rekordmange udlændinge har job i Danmark

Flere mejerier vil lave planteprodukter

156 kilo Aalbæk-snacks kaldt retur

Økomejeri fik bøde for dårlig hygiejne

Arla på vej med flere plantebaserede fødevarer

Efter seks års fremgang står den danske beskæftigelse stille

Ny lakseterminal på vej op i omdrejninger

Fiskemand erkender kun papirsjusk

Meyers Køkken køber 3.000 frokostkunder

Defco-familie får lov at blive efter salg

Ø-destilleri vil ud til hele landet

Smør, mælk og marcipanbrød på toppen af dansk imageliste

Virksomhederne er klar til besøg, men folkeskolerne kommer ikke

Venner er hoppet med på ginvognen

Ny forskning kan give bedre fødevarer

Mejeribranchen: Hvervekampagne har givet bonus

Coop åbner et outlet til restpartier og vin

Grønne udviklingsprojekter får millionstøtte

Eksplosiv vækst hos Sanovo

Naturli kigger mod andre sektorer

Rugbrødsbageri igen politianmeldt for dårlig hygiejne

Kartoffelmelsfabrik fortsætter væksten

Metal fundet i partypølser

Hyldeblomstdrik er kaldt tilbage

Budweiser giver vokseværk hos verdens største bryggeri

Se alle Medlemmernes egne nyheder

Process Engineering støtter ”Danmark planter træer”

Bliv klogere på laboratoriespecialernes fremtid i den danske sundhedssektor

Diatom A/S har overtaget aktiviteterne i Bisco Vægte A/S

De nominerede til hi-messens nystiftede bæredygtighedspris er fundet

PRO-CONSULT hjælper med skolemælken

PALOMAT® Forhandler 2019!

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Ny Dual Point Mini Cooler til køling af små dele og værktøjer

CAD til Bim

HF indgår nyt partnerskab

En kvalitetsrejse brolagt med fødevaresikkerhed og kvalitetskultur

TYTAN gruppeafbrydere kan nu fås hos Ara-El

Opsæt din positioner med blot én finger...

Kursus i produktionsplanlægning

Gratis webinar: EDI-integration til Dynamics 365

At digitalisere kvalitetsledelsen er en lærerig proces, Her er, hvad de lærte ved Dansand.

”Jeg elsker min lille sjækel fra GN” – sagde ingen, nogensinde 

Fuld automatisk affaldshåndtering til pakkeriet og etikettering

Kärcher Danmark flytter til nye og større lokaler

Generatorer med høj pålidelighed og performance

Invitation til Inspirationsdagen 12/9

Webinar: Introduktion til Festos nye IP20 remote I/O og controller platform

Kom på forkanten af den teknologiske udvikling

Digitalisering af de ikoniske IKEA-kødboller - den digitale rejse

Klar til at se noget nyt på hi-stand M9540?

Send til en kollega

0.171