23948sdkhjf

Selleberg Specialiteter vinder kvalitetspris

| Af Redaktionen | Tip redaktionen om en historie

Kirsebærsauce fra Selleberg Specialiteter på Fyn blev onsdag hædret med den nyindstiftede DICF-pris under Danish International Food Contest i Herning.

’En smagseksplosion i munden’. Sådan lød en af dommernes kommentarer til en kirsebærsauce fra Selleberg Specialiteter på Fyn, som onsdag eftermiddag blev hædret med den nyindstiftede DIFC-pris i MCH Messecenter Herning.

Det foregik under den igangværende Danish International Food Contest, hvor et dommerpanel bestående af madblogger Jakob Nusbaum fra ’Gourmench’, gastronom og leder af Foodture Innovationslab Per Mandrup, samt chefkonsulent Winnie Pauli, Landbrug & Fødevarer, dagen inden havde smagt sig frem til en vinder af den nye kvalitetspris blandt godt 100 udstillede specialiteter. Da dommerpanelet satte sig sammen for at votere, var der ingen tvivl om, at den fynske kirsebærsauce skulle have årets pris.

- Der var mange rigtig gode produkter at vælge i mellem, men kirsebærsaucen skilte sig klart ud på smagen, siger dommer og madblogger Jakob Nusbaum og fortsætter:

- Dertil er der også en historie og en holdning bag produktet. I modsætning til lignende produkter anvender man udelukkende sødkirsebær i denne sauce. Ud over at man derved undgår at tilsætte sukker, giver disse bær en helt unik smag i saucen.

Hos Selleberg Specialiteter er man mere end tilfredse med at have fået den nye kvalitetspris.

- Når man som os igennem fire år har været intenst fokuseret på at udvikle nye specialiteter på basis af kirsebær, så er det helt igennem vidunderligt at få en anerkendelse på det niveau, siger Søren Hvenegaard Lassen fra Selleberg Specialiteter.
Hold dig opdateret med Food Supply DK
Kommentarer (0)
Forsiden lige nu

45 job forsvinder - Schulstad-ejer lukker dansk bageri

Opkøb: Falengreen opruster på convenience

Friland skal have ny direktør

Måling: Størstedelen af unge vil spise mindre kød

Arlas finansdirektør finder nye græsgange

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

Nyhedsbrev

15.209 modtager dagligt nyhedsbrevet.

Se det seneste nyhedsbrev. Annoncér i nyhedsbrevet

Tidligere Arlachef skal rydde op efter skandale

Online Avis Arkiv

20 år i procesindustrien: Process Engineering fylder rundt

150.000 danske skoleelever går i køkkenet for klimaet

1

Fremtidsforsker: Kød forsvinder ikke helt fra middagsbordene

Ugens grin: Gemmeleg

Jobfesten i Danmark er slut: Beskæftigelsen står i stampe

Europas bedste whisky er kåret - og den er nordjysk

Supermarkeder sælger mindre kød og mere plantefars

Mens danskerne forbruger mindre fersk kød, er salget af vegetariske produkter steget markant

Lokale producenter hyldes i Vejle

Kinesisk nytår og julesalg sender svinepriser på himmelflugt

Danske svineproducenter har udsigt til den højeste svinenotering siden 2001

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Fødevaredanmark: - Afskaf selskabsskatten for start-ups

1

Pizzakæde lukkede i Danmark: Nu står flere lande for tur

Foss har lagt nødvendige millioner i nye teknologier

Trump spænder ben for Thises populære Vesterhavsost

46 mejerier kontrolleres efter beslaglæggelse af 400 paller mælkepulver

Købere står i kø til gigantsucces i Esbjerg

Kæmpe koncerner sværger plast-ed

Orkla satser på nye investeringer og ændrer i topledelsen

Efter år med en kæp i hjulet: Bøf-chef vil vende minus til plus

Tag med et kig ind i fremtiden: Sådan skal vi spise

Danish Crown ansætter ny CFO

Dansk ingrediensgigant vokser - men ser mørke skyer på himlen

Carlsberg får ny kommerciel direktør

Danmarks konkurrenceevne fastholder plads i global top-ti

Flere og flere seniorer springer ud som iværksættere

Den danske industri er blevet ramt af influenza

Tilberedte rejer fra Asien indeholder fækale bakterier

Aarhus får et fødevarelaboratorium

Pølser tilbagekaldt efter fund af listeria

Se alle Medlemmernes egne nyheder

KJV søger salgsmedarbejder til transmissioner

Seminar: Sæt turbo på trætte fiberkabler

Ny svingkran? Se hvad vores kunder siger...

Mobil CIP anlæg

Dårligt vejr er ingen hindring

FDA godkendte hybrid flangelejer

Isomasters miniboxe til omgående levering

jpbcs rørlaserskærer - konstruktørens Mekka

SILHORKO inviterer til åbent hus hos Jelling Vandværk

Pease - God mad fra ærten

Kæmpe kampagne på løfteborde

Nyt kursus i krystallisering af fedtstoffer

kykkelikyyy… Sagde dine tappeHANER aldrig

Overvågning og styring af forsyningslinien

Offshore special container løsning

NYHED - LSM100 slangepumpe med rustfrit pumpehus

Et semi-automatisk anlæg kan også gøre alverden til forskel

Selvregulerende varmekabel fra Nordic Pipe ApS

Lovkrav, ansvar og konsekvenser for maskinejere

Magneter - hvorfor kan de gøre en stor forskel for jer?

Når du har brug for KROGE, OPHÆNG og STATIVER, er vi klar!

HUSK: vores kundetilfredshedsanalyse - vind en Bruder® bil

YASKAWA Cockpit - Industri 4.0

Nomo har lanceret “KIZEI”

Fibox Junction box - Vedligholdelsesfri og vejrbestandig

Send til en kollega

0.24