23948sdkhjf

Selleberg Specialiteter vinder kvalitetspris

Kirsebærsauce fra Selleberg Specialiteter på Fyn blev onsdag hædret med den nyindstiftede DICF-pris under Danish International Food Contest i Herning.
’En smagseksplosion i munden’. Sådan lød en af dommernes kommentarer til en kirsebærsauce fra Selleberg Specialiteter på Fyn, som onsdag eftermiddag blev hædret med den nyindstiftede DIFC-pris i MCH Messecenter Herning.

Det foregik under den igangværende Danish International Food Contest, hvor et dommerpanel bestående af madblogger Jakob Nusbaum fra ’Gourmench’, gastronom og leder af Foodture Innovationslab Per Mandrup, samt chefkonsulent Winnie Pauli, Landbrug & Fødevarer, dagen inden havde smagt sig frem til en vinder af den nye kvalitetspris blandt godt 100 udstillede specialiteter. Da dommerpanelet satte sig sammen for at votere, var der ingen tvivl om, at den fynske kirsebærsauce skulle have årets pris.

- Der var mange rigtig gode produkter at vælge i mellem, men kirsebærsaucen skilte sig klart ud på smagen, siger dommer og madblogger Jakob Nusbaum og fortsætter:

- Dertil er der også en historie og en holdning bag produktet. I modsætning til lignende produkter anvender man udelukkende sødkirsebær i denne sauce. Ud over at man derved undgår at tilsætte sukker, giver disse bær en helt unik smag i saucen.

Hos Selleberg Specialiteter er man mere end tilfredse med at have fået den nye kvalitetspris.

- Når man som os igennem fire år har været intenst fokuseret på at udvikle nye specialiteter på basis af kirsebær, så er det helt igennem vidunderligt at få en anerkendelse på det niveau, siger Søren Hvenegaard Lassen fra Selleberg Specialiteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093