23948sdkhjf

Danske ørredrogn til kinesiske toprestauranter

Kineserne har taget godt imod luksusspisen fra Frederiksværk-virksomheden Aquapri, der nu øger sin eksportindsats mod øst.
Aquapri, hvis hovedproduktion er ørreder fremavlet i bæredygtige danske dambrug, vil gerne eksportere sin danske kaviar af håndplukket ørredrogn til de kinesiske toprestauranter. Det skriver Børsen i dag.

- Vi har længe taget tilløb til at gå ind på det kinesiske marked. På den anden side var vi godt klar over, at det ville være en tung satsning, for det er ikke så ligetil at bevæge sig ind på et så kompliceret marked som det kinesiske. Men nu er vi gået i gang, og vores prøvesendinger er i hvert fald blevet godt modtaget, fortæller Aquapris direktør, Henning Priess, til avisen.

Virksomheden arbejder stadig på at finde den helt rigtige indgang til det kinesiske marked og er blandt andet gået online med en kinesisk hjemmeside. Derudover er man klar på at indlede et kompagniskab med andre danske luksusfødevareproducenter for at have et stærkere kort på hånden. I disse dage deltager virksomheden på FHC-messen, der er Kinas største messe for importerede fødevarer.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109