23948sdkhjf

Arla og Coop begraver stridsøksen

Faldende indtjening hos både Arla og Coop resulterer i, at mejerikoncernens varer er tilbage på hylderne i dagligvarekoncernens butikker fra årsskiftet.
De to parter har tidligere været dybt uenige om priser og vilkår, hvilket fik detailkoncernen Coop til at smide flere af Arlas produkter på porten. Men samhandlen mellem de to parter er dykket med et trecifret millionbeløb, hvorfor de igen indledte forhandlinger for måneder tilbage med det resultat, at de har underskrevet en forsoningsaftale i denne uge. Det skriver Berlinske Business.

- Aftalen betyder, at vores samhandel i 2014 vil blive øget med et betydeligt trecifret millionbeløb, siger Jens Juul Nielsen, informationsdirektør hos Coop, til avisen.

Med aftalen får Arla produkter som Klovborg-ost, Apetina, Puck og Karolines Køkken tilbage i Coops 1200 butikker fra 1. januar. Derudover genoptager parterne samarbejdet om udvikling af nye produkter, konsulentbesøg i butikkerne og markedsføring.

Den nye aftale glæder naturligvis Arla, men det er ikke via forhandlingerne lykkedes mejerigiganten at presse Thise ud af Coops sortiment.

- Vi vil gerne sælge vores økologiske mælk i de store kæder, men det er korrekt, at det ikke er lykkedes at få det med i 2014-aftalen med Coop, siger Arla Danmarks kommunikationsdirektør Kasper Ibsen Beck, til Berlingske.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11