23948sdkhjf

Complete Group under konkursbehandling

Complete Group, der udvidede med nyt stort køkken i Hillerød tidligere på året, er taget under konkursbehandling.
Sø- og Handelsrettens skifteret har taget Complete Group under konkursbehandling den 7. november. Dette på grundlag af en rekonstruktionsanmodning modtaget den 24.09.2013, oplyser Statstidende.

Complete Group flyttede ellers tidligere i år fra Helsingør til Gefionsvej i Hillerød, hvor et nyt stort køkken skulle udvide virksomhedens frokostaktiviteter til også at omfatte sund mad til skolebørn. Det lå samtidig i kortene, at Complete Group skulle drive caféen i Gribskov Kommunes nye store skole, bibliotek og svømmehal.

Det er Gitte Hyttel, der har etableret virksomheden i august 2011 og hun har ligeledes været ansvarlig for den daglige drift af virksomheden og dens 40 ansatte.

For 2011/12-regnskabet noterer ledelsen i sin beretning, at man forventer øget aktivitet og forbedret driftsresultat for 2012/13. Første år havde virksomheden et beskedent driftsunderskud på knap 19.000 kroner, som i løbet af det næste år øgedes til godt 91.000 kroner. Personaleomkostningerne gik i samme periode fra 0 kroner til samlet 2,4 millioner kroner.

Omkostningsniveauet har i også andet etableringsår været højt grundet investeringer i varelager, it-udstyr, hjemmeside, biler og kontormøbler. Men ledelsen havde en klar forventning om, at man gik et bedre år i møde med flere kontrakter i bogen. Håbet var at få stillet den nødvendige likviditet til rådighed, ligesom man ved regnskabsafslutningen havde klare forventninger til fortsat at kunne afvikle gælden i virksomheden.

Ud over frokostordninger bestod virksomhedens aktiviteter også af vikarservice, rengøring, havearbejde, eventservice til virksomheder og private.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079