23948sdkhjf

Rødkål hitter på julebordet

Rødkål er for ni ud af ti en klassiker på julebordet, viser ny analyse.
En ny analyse fra Landbrug & Fødevarer viser, at ni ud af ti danskere spiser rødkål til jul. Det skriver FoodCulture.

Og den klassiske kål er populær i alle aldersgrupper, men blandt de 50-70 årige svarer hele 96 procent, at de har rødkål på bordet i julen.

Men om kålen købes på glas i supermarkedet eller om den er hjemmelavet afhænger af, hvor i landet du bor. I analysen svarer halvdelen, at de køber færdiglavet rødkål, mens lidt flere end hver fjerde dansker laver rødkålen selv. Knap hver femte gør begge dele, skriver FoodCulture.

Kigger man på tendensen i et nationalt perspektiv, så snitter, krydrer og varmer dobbelt så mange forbrugere rødkålen i Region Hovedstaden, mens cirka 65 procent i Region Nordjylland køber færdiglavet rødkål.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063