23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.

Rødkål hitter på julebordet

Rødkål er for ni ud af ti en klassiker på julebordet, viser ny analyse.

En ny analyse fra Landbrug & Fødevarer viser, at ni ud af ti danskere spiser rødkål til jul. Det skriver FoodCulture.

Og den klassiske kål er populær i alle aldersgrupper, men blandt de 50-70 årige svarer hele 96 procent, at de har rødkål på bordet i julen.

Men om kålen købes på glas i supermarkedet eller om den er hjemmelavet afhænger af, hvor i landet du bor. I analysen svarer halvdelen, at de køber færdiglavet rødkål, mens lidt flere end hver fjerde dansker laver rødkålen selv. Knap hver femte gør begge dele, skriver FoodCulture.

Kigger man på tendensen i et nationalt perspektiv, så snitter, krydrer og varmer dobbelt så mange forbrugere rødkålen i Region Hovedstaden, mens cirka 65 procent i Region Nordjylland køber færdiglavet rødkål.

BREAKING
{{ article.headline }}
0.093