23948sdkhjf

Cateringspecialist spiller med store muskler

Event- og cateringspecialisten Nordic Solution regner med at fordoble sin omsætning, når selskabet pr. 1. januar 2014 flytter ind Marketenderiet, FLSmidths tidligere kantinebygning i Valby.
Overtagelsen af det historiske lejemål Marketenderiet er et led i en offensiv vækststrategi hos Nordic Solution. Omsætningen skal øges fra 50 til 100 mio. kr. i løbet af to-tre år, primært ved at få etableret Marketenderiet som alternativ til konferencevenues som Bella Center, DGIbyen, Tivoli Congress Center og de store københavnske hotelkæder. Det oplyser virksomheden i en meddelelse.

- Der er mange helt store og helt små venues i København. Men der er mangel på mellemstore locations med plads til maksimalt 600 personer, som er den perfekte størrelse til mange konferencer og firmafester. Samtidig er der behov for at ryste op i den etablerede branche.
Selvom der er flere aktører på markedet, er konkurrencen for sløv. Vi vil ruske op i markedet ved at tilbyde en ny eksklusiv venue med plads til alle typer arrangementer og budgetter, forklarer administrerende direktør i Nordic Solution, Bo Mertins.

Fleksibilitet bliver et nøgleord
Marketenderiet skal først og fremmest udfordre konkurrenterne på fleksibilitet. Det gælder både rammerne og priserne, der ifølge Bo Mertins er for låste på mange københavnske venues.

- Marketenderiet skal være mulighedernes rum. Vi vil give arrangørerne stor kreativ frihed og fleksibilitet til at forme Marketenderiets rammer, så de passer perfekt til deres event, konference, firmafest, photo shoot eller jubilæum. Den type af fleksibilitet er svær at finde på andre
københavnske venues, som typisk begrænser kundernes valgmuligheder til nogle få løsninger. Det samme gælder priserne. Hos Marketenderiet skal der være plads til alle typer af budgetter, siger han.

Vil konkurrere med de store hotelkæder
Nordic Solution står bl.a. bag Nordic Event, der er et af landets største eventbureauer, samt Nordic Catering, der er en central aktør i cateringbranchen. Virksomheden er gennem de seneste 15 år vokset støt og har i dag 35 ansatte og en omsætning, der ligger stabilt på ca. 50 mio. kr. årligt. Kunderne tæller bl.a. Danske Bank, Deloitte og Rema 1000.

Selvom Marketenderiet kan lejes af enhver arrangør, regner Nordic Solution også med at sælge mange samlede løsninger, hvor kunderne lejer Marketenderiet som venue, bruger Nordic Event som arrangør og får mad og drikke fra Nordic Catering. Og det er her igennem den høje vækst skal komme fra.

Desuden arbejder Nordic Solution på at etablere en række samarbejder med fx hoteller i nærheden af Marketenderiet, så kunderne også vil kunne købe overnatning som en del af den samlede pakke.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126