23948sdkhjf

Direktør fundet til Danish Food Cluster

Forud for dagens åbningskonference i Agro Food Park, har Danish Food Cluster offentliggjort klyngens kommende CEO.
Lone Ryg Olsen, 43 år, er ansat som CEO i Danish Food Cluster. Hun får dermed ansvaret for at sikre udviklingen af aktiviteter og branding af den nye klyngeorganisation, der har sekretariat i Agro Food Park i Skejby.

Lone Ryg Olsen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1994 og var frem til 2006 ansat på Morgenavisen Jyllands-Posten som journalist og redaktør. Derefter har hun beklædt stillinger som HR-direktør i Dansk Supermarked, HR- og kommunikationsdirektør i Elbodan A/S og Chief People Officer i BTX Group. Siden 2010 har Lone Ryg Olsen drevet sin egen konsulentvirksomhed, Working Relations, med speciale i intern og ekstern kommunikation. Hun er dertil formand for en VL gruppe og står i spidsen for flere kommunikationsnetværk.

- Lone Ryg Olsen har stor erfaring med at etablere og udvikle netværk og organisationer ligesom hun er en meget dygtig og erfaren kommunikator. Hun har dermed præcis de kompetencer, som vi ser som essentielle i forhold til at sikre en dynamisk udvikling og en stærk branding nationalt og internationalt af Danish Food Cluster, siger Paul Cornillon, bestyrelsesformand i Danish Food Cluster.

Lone Ryg Olsen ser frem til udfordringen som CEO.

- Danish Food Cluster er som idé og ambition åbenlyst rigtig. Jeg glæder mig til at sætte rammerne for, at vi kan udvikle nye innovative løsninger på de danske og globale fødevareudfordringer og dermed skabe vækst og arbejdspladser. Der ligger også en stor opgave med at sikre, at danske fødevarer står som et endnu stærkere brand på verdensplan, siger Lone Ryg Olsen.

Lone Ryg Olsen præsenteres ved Danish Food Clusters åbningskonference mandag d. 16. december, men starter officielt den 1. januar 2014.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095