23948sdkhjf

Fayrefield fordobler mejeriaktiviteter

Fayrefield FoodTec Scandinavia bygger ud og fordobler sine aktiviteter i det tidligere Rostrup Mejeri i Nordjylland, hvor også medarbejderstaben kommer til at vokse.
Engelskejede Fayrefield har opkøbt en produktion af mælkeproteiner og mælkepulver, som skal pakkes på det gamle Rostrup Mejeri i Arden. Det betyder, at aktiviteterne i det nordjyske står over for en markant udvidelse. Det skriver Nordjyske.

Fayrefield FoodTec Scandinavia har ikke selv mejeriproduktion, men opkøber og ompakker ost, som andre mejerier har produceret, men har haft svært ved at afsætte.

I forvejen pakker mejeriet op mod 3.000 ton ost om året, og fra 2015 øges med en tilsvarende mængde mælkeproteiner og mælkepulver. Derfor skal Rostrup Mejeri udbygges fra 2.500 kvadratmeter til 3.200 kvadratmeter. Det oprindelige mejeri kommer til at udgå af den daglige produktion og kommer til at fungere som et mindre lager.

Fayrefield har til formålet tilkøbt et område på 6300 kvadratemeter, men udvidelsen kræver en omdefinering af den gældende lokalplan fra centerområde til erhverv.

- Så det er tænkeligt, at vi når hen over årsskiftet til 2015, inden vi får bygget, siger Fayrefields administrerende direktør, Peter Nielsen til avisen.

Medarbejderstaben forventes til den tid at gå fra 12 til 15-16 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078